پیاز پودری

آیا می‌دانید رمز خوشمزه و دلچسب شدن غذاهای رستوران در چیست؟! بله پودر پیاز یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های اصلی در آشپزی است که به جرات می توان گفت بدون آن آشپزی غیر ممکن است. پیاز از قدیم بصورت خام و در غذا استفاده می‌شده و کمتر کسی است که از خاصیت و طعم دهندگی آن اطلاع نداشته باشد.

پیاز انواع مختلفی دارد که معمولا از پیاز سفید در تهیه خورشت و غذا و پودر پیاز استفاده می شود. پیاز خام  مقداری تند و تیز است بنابراین می توان از پودر آن در غذا استفاده کرد و از همان خاصیت آن بهره برد.

موارد مصرف پودر پیاز :

پیاز را می توان بصورت تازه و خام و یا پودر شده استفاده کرد. طبع پیاز گرم و خشک است و طعم و لعاب خاصی به غذا می دهد. از پودر پیاز در تهیه انواع غذاهای ایرانی و بین المللی و فست فودها استفاده می‌شود و عطر فوق العاده‌ای به غذا می‌دهد که حتی خود پیاز نمی‌تواند غذا را تا این حد خوش طعم کند. طعم جذاب انواع سوسیس و کالباس، انواع کنسروها، چیپس‌ها و پفک‌ها بخاطر همین پودر پیاز است.

خواص درمانی پیاز چیست؟

پیاز خواص درمانی و مصرفی زیادی دارد. طبع این گیاه گرم و خشک است. پیاز ادرار آور،مفید برای رفع گاز معده، رفع کننده دردهای عصبی، محرک قلب، باکتری کش، تقویت‌کننده و نرم کننده سینه، خرد کننده سنگ کلیه، ملین، محکم کننده لثه ها، تسکین درد دندان‌ها و استخوان‌ها، معالج عفونت های مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو، برونشیت، گریپ و آسم، دفع سموم بدن، محرک قلب، باکتری کش، درمان سنگینی گوش، پیشگیری از بیماری های قلبی( پیاز قرمز)، تقویت استخوان ها، ضد سرطان، خون ساز، ضد درد می باشد.

کاربرد پودر پیاز

پودرپیاز همانند پودر سیر یا موسیر خشک آسیاب شده نوعی ادویه طعم‌دهنده است. این ادویه خوش عطر برای آماده‌سازی پیاز داغ برای طبخ آش یا برخی غذاهای دیگر بسیار مناسب است. هم‌چنین این پودر یک طعم‌دهنده عالی برای غذا است. با توجه به ماندگاری و عطر آن برای دادن طعم نهایی به غذا بسیار مناسب است. بهتر است در مراحل نهایی پخت به آن اضافه گردد. این نوع ادویه‌ای در خوراکی‌هایی مانند چیپس و پفک یا برخی سس‌های مایونز کاربرد صنعتی نیز دارد.

آموزش پودر کردن پیاز و روش نگهداری آن چیست؟

پودر پیاز یکی از بهترین چاشنی ها برای خوش طعم و عطر کردن غذاهاست. این ادویه بدون اینکه ظاهر غذا را تغییر دهد، عطر و طعم خاص و فوق العاده ای به غذا می دهد و می توان از آن برای در طبخ انواع غذاها، سس ها، انواع سوپ و پلوهای مخلوط و... استفاده نمود. در این بخش از رازهای خانه داری نمناک طرز تهیه پودر پیاز را ارائه می کنیم تا بتوانید خودتان در خانه پودر پیاز را با بهترین طعم و کیفیت درست کنید و پودر پیازهای آماده و بدون عطر و طعم را نخرید .

نحوه نگهداری پودر پیاز چگونه است؟

پودر پیاز را می‌توان در جای خشک و کم نور و خنک، در ظرفی دربسته به مدت ۶ ماه  نگهداری کرد.

موارد منع مصرف پودر پیاز :

قطعا زیاده روی در مصرفی هر چیزی پیامد منفی به همراه خواهد داشت.  مصرف بیش از اندازه پیاز نیز مستثنی نیست.

  • مصرف بیش از اندازه پیاز برای افرادی که دارای طبع گرم هستند مضر است.
  • اسراف در خوردن پیاز موجب سردرد و فراموشی می شود.

خواص پودر پیاز برای مو

برای درمان ریزش مو هم‌چنین رشد مجدد آن بسیار توصیه شده است. برای این موضوع می‌توانید آب پیاز را با عسل ترکیب کنید و روی سر بمالید. به جای آب پیاز می‌توانید از جوشانده پودر پیاز استفاده کنید.

 

خواص و فوایدپودر پیاز برای بدن

مبارزه با سرطان :

پیازهای قرمز بیش ترین اثربخشی را در از بین بردن سلول های سرطانی سینه و سرطان روده دارند. این پیاز سطح بالایی ازکوارستین و آنتوسیانین دارد که به درمان کمک می کند، همچنین مشخص شد که افراد با بالاترین میزان مصرف پیاز، کم ترین میزان سرطان را دارند. به عنوان یک معیار پیشگیرانه می توانید پیاز قرمز مصرف کنید.

بهبود سلامت قلب با مصرف پودر پیاز :

فلاونوئید موجود در پیاز قرمز می تواند به سلامت قلب کمک کند . همچنین غنی ازسولفور هستند که می توانند به جلوگیری از بیماری قلبی کمک کنند. کوارستین موجود در پیاز همچنین پتانسیل مبارزه با بیماری های قلبی را دارد. خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد که به سلامت قلب کمک می کند. پیازهم چنین می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد و این در نهایت به نفع قلب است. طبق گزارش انتشارات دانشگاه کمبریج، فلاونوئید پیاز به کاهش سطح کلسترول بد ) در افراد چاق کمک می کند.

پیاز همچنین از بهم چسبیدن پلاکت ها جلوگیری می کند، که می تواند منجر به لخته شدن و درنهایت حملات قلبی شود. آن ها هم چنین می توانند از فشار خون بالا جلوگیری کنند در نتیجه خطرات قلب را دفع می کنند.

پایین آوردن قند خون از خواص پودر پیاز :

عصاره پیاز می تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند. این مطالعه روی موش های دیابتی انجام شد و نتایج دلگرم کننده ای داشت. یکی از ترکیبات سولفور در پیاز وکوارستین می تواند اثرات مفیدی روی قند خون داشته باشد. با این حال مشخص شد که پیاز تنها زمانی اثر مثبت را به نمایش می گذارد که همراه با متافورمین، داروی دیابتی مصرف شود. در مطالعه دیگر، پلی فنول ها ( به خصوص آن هایی که در پیاز هستند) در کنترل گلیسمی نقش دارند.

بهبود هضم غذا و تقویت معده از خواص پودر پیاز :

فایده گوارشی پیاز را می توان به انولین، فیبر موجود در سبزیجات نسبت داد. انولین به عنوان یک منبع غذایی برای باکتری های مفید در روده ها عمل می کند. مصرف این فیبر به بدن کمک می کند تا سطوح خوبی از باکتری سالم را حفظ کند. اما، thiosulfinates در پیاز می تواند موجب آسیب به این باکتری های مفید شود ( همان طور که خاصیت ضد باکتری دارند ). در نتیجه اگر نسبت به خاصیت ضد باکتریایی پیاز حساسیت دارید، با پزشک مشورت کنید.

فیبرهای محلول دیگر، برای جلوگیری و درمان انواع مختلف اسهال یافت شد و مواد فوتو شیمیایی در پیاز می توانند خطر زخم معده را کاهش دهند. پرو بیوتیک طبیعی در پیاز می تواند به کاهش یبوست و همچنین درمان درد شکم کمک می کند، رایج است پیاز باعث میگرن و نفخ شکم در برخی از افراد می شود اگر این اتفاق افتاد با پزشک خود مشورت کنید.

حفظ سلامت استخوان با مصرف پودر پیاز:

تحقیقات اولیه حاکی از آن است که پیاز می تواند از پوکی استخوان مرتبط با سالخوردگی جلوگیری کند. طبق گفته محققان سوئیسی، ترکیبات موجود در پیاز سفید می تواند پوکی استخوان را کاهش دهد. مطالعه دیگر نشان داد زنانی که پیاز می خوردند، 5 درصد بیشتر از کسانی که کم تر پیاز می خوردند به استخوان هایشان کمک کرده اند. همچنین مصرف پیاز بر تراکم استخوان زنان بیش از 50 سال تاثیر خواهد داشت.

به گفته بنیاد ورم مفاصل، کوارستین پیاز می تواند فعالیت ،leukotrienes, prostaglandin هیستامین و را مهار کند ( که همه آن ها باعث التهاب می شود ) در آرتروز و روماتیسم مفصلی . پیاز به درمان دردهای مفصلی کمک می کند.

درمان ناباروری زنان و مردان با پودرپیاز درمانی

 

پیاز دارای طعم قوی و تند است که راه هایی برای جذب مواد مغذی در پیاز وجود دارد:شما می توانید آنها را خام مصرف کنید، یا آب آنها را بنوشید و یا آنها را در دستور العمل های غذایی خود بگنجانید. پیاز علاوه بر مصارف آشپزی، دارای خواص درمانی و دارویی نیز می باشد، که برای انسان بسیار مفید است و اسید فنولیک و فلانوئیدها ترکیبات بیولوژیکی فعال در پیاز هستند.

پیاز همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی، مانند:ویتامین B، ویتامین C، کلسیم، آهن و گوگرد است. پیاز دارای مقدار زیادی الیاف است، که فرایند هضم را آسان تر می کند و دارای خواص ضد سرطانی، ضددرد، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است.

پیاز یکی از بهترین و بزرگترین غذاهای فست فودی است، می تواند به افزایش میل جنسی، تقویت اندام های تولید مثل و افزایش استقامت جنسی کمک کند و خوردن پیاز برای مردان بسیار مفید خواهد بود، زیرا خواص پیاز، عمدتا با رفع نیاز جنسی و مشکلات سلامتی آنها مرتبط است.

مزایای درمانی شگفت انگیزپودر پیاز برای مردان چیست؟!

در ادامه بخش سلامت نمناک برخی از مزایای پیاز برای مردان آورده شده است، که عبارتند از:

1باروری مردان را افزایش دهد:

ترکیب عصاره پیاز، با یک قاشق غذاخوری عسل می تواند باعث افزایش تعداد اسپرم شود و همچنین می تواند میل جنسی مردان را افزایش دهد

2سطح تستوسترون را افزایش می دهد:

مصرف عصاره پیاز تازه می تواند باعث افزایش سطح هورمون تستوسترون، افزایش گلوبولین متصل به هورمون جنسی (SHBG)، و تستوسترون حاوی پروتئین در خون شود.

پیاز درمانی برای آقایان

پیاز درمانی برای مشکلات مردانه

3انزال های شبانه را محدود می کند:

پیاز دارای خواص اسیدی است که آب های طبیعی بدن را متعادل می کند، تا به جلوگیری از انزال زودرس و شبانه کمک کند

4سطح کلسترول خون را تنظیم و فشار خون بالا را کاهش می دهد:

مردان چاق دارای مقدار بالاتری از LDL هستند، که ممکن است منجر به خونریزی ضعیف، و انسداد در شریان ها به دلیل رسوبات چربی (آترواسکلروز) شود.خوردن پیاز خام میتواند فلاونوئیدها را تحریک کند که باعث کاهش LDL یا کلسترول بد می شود و در نتیجه بهبود گردش خون میسر خواهد شد

5به جلوگیری از سکته مغزی کمک می کند:

مطالعات نشان می دهند که آنزیم های آنتی اکسیدانی، مانند، کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز که در پیاز وجود دارند، می توانند به جلوگیری از سکته مغزی کمک کنند.پیاز، از تخمیر کننده های خون نیز است، برای جلوگیری از لخته شدن خون، می تواند به عنوان انعقاد کننده خون عمل کند.

لخته شدن خون می تواند منجر به فشار خون بالا، سکته مغزی توقف قلب شود.مصرف پیاز می تواند به حفظ فشار خون در سطوح نرمال کمک کند

6به جلوگیری از سرطان کولون کمک می کند:

طبق مطالعات انجام شده، پیاز می تواند به جلوگیری از سرطان کولون کمک کند.آنها اثر دافع بر روی سرطان ها دارند.پیاز، مانند سیر، دارای خواص ضد عفونی کننده ای است، که فعالیت شیمیایی برای سرطان زایی کولون را متوقف خواهد کرد.مصرف پیاز به طور مرتب، می تواند باعث جلوگیری از رشد سرطان در سلول ها شود

7می تواند به سم زدایی بدن کمک کند:

پیاز به سم زدایی ناخالصی ها در سلول ها و بافت ها کمک می کند.همچنین حاوی آنتوسیانین ها و فلاونوئیدها است که به مبارزه با رادیکال های آزاد یا عناصر ایجاد کننده سرطان کمک می کنند.